Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie w trakcie rozmowy z kolega dzwonił do mnie brat, dlaczego nie miałem zadnego powiadomienia o połaczeniu i zadnego komunikatu na wyswietlaczu ze ktos do mnie dzwonił.. Czy jest to w ustawieniach do zrobienia?? szukam i nic nie znajduje...

Opublikowano
2 godziny temu, aliens napisał:

panowie w trakcie rozmowy z kolega dzwonił do mnie brat, dlaczego nie miałem zadnego powiadomienia o połaczeniu i zadnego komunikatu na wyswietlaczu ze ktos do mnie dzwonił.. Czy jest to w ustawieniach do zrobienia?? szukam i nic nie znajduje...

Zależy w jakiej jesteś sieci. W mojej też tego nie dostaję

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, muzior napisał:

Zależy w jakiej jesteś sieci. W mojej też tego nie dostaję

Plus , czy to zalezne od sieci jest?? Chyba raczej nie , poniewaz wczesnij uzywałem Xiaomi MiA1 i zawsze powiadomienie było ze dzonił ktos ... słuchawka w pasku powiadomien a tu nic..

Edytowane przez aliens
Opublikowano
10 godzin temu, aliens napisał:

Czy jest to w ustawieniach do zrobienia?? szukam i nic nie znajduje...

Oczywiście że jest. Wpisz w pasku wyszukiwania "połączenia oczekujące" i zaznacz. Potem "powiadomienie połączeń oczekujących" i ustaw jak ma powiadamiać.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, FromWP napisał:

Oczywiście że jest. Wpisz w pasku wyszukiwania "połączenia oczekujące" i zaznacz. Potem "powiadomienie połączeń oczekujących" i ustaw jak ma powiadamiać.

ok znalazłem.. dzieki.. juz właczyłem..

Edytowane przez aliens
Opublikowano
12 godzin temu, aliens napisał:

Plus , czy to zalezne od sieci jest?? Chyba raczej nie , poniewaz wczesnij uzywałem Xiaomi MiA1 i zawsze powiadomienie było ze dzonił ktos ... słuchawka w pasku powiadomien a tu nic..

Jest zależne. Oto dowód. Plus może to udostępnia. Moja sieć a2mobile nie

Screenshot_2020-05-01-21-04-33-210_com.android.phone.jpg