Skocz do zawartości

Mi 9 Lite - kilka pytań do posiadaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam kilka pytań odnośnie tego modelu.

- Czy ekran jest znacznie lepszy od ekranu w Pocophone F1? Mam ten telefon i niestety dotyk jest tragiczny. Na rogach ekranu nie zawsze działa... Często pisząc smsa trzeba dotykać 2-3 razy palcami w miejscach gdzie są umiejscowione klawisze "p" i "l", żeby załapało.

- Czy podłączając Mi 9 Lite do komputera i chcąc sobie np. przegrać zdjęcia nie ma problemów z wyświetlaniem miniaturek zdjęć i filmów na komputerze? W Pocophonie F1 niestety miałem z tym problem i były wyświetlane tylko ikony, zamiast miniatur... Screen poniżej: tvcV5pK.png

- Ile realnie wytrzymuje bateria w tym modelu?

- Czy da się już kręcić filmy 1080p przy 60 klatkach?

- Czy Mi9Lite posiada jakieś wady, o których powinno się wiedzieć, zanim kupi się telefon?

Edytowane przez grecicho
Opublikowano

Dotyk jest bardzo czuły, nawet ze szkłem. Ekran bardzo dobry amoled (taki sam jak w Mi 9). Miniaturek nie ma jak w każdym (chyba) Xiaomi. Wideo 1080 kręci z 60 fps. Na ile dni wystarczy baterii to co nie powiem, bo ładuję codziennie. Wieczorem podłączam, rano odpinam od ładowarki. Da się spokojnie uzyskać  ponad 9h sot jednego dnia z mieszanymi danymi, LTE i WiFi, bez żadnego oszczędzania, włączonym bt i gps na stałe. Wady? W tej cenie chyba trudno się do czegokolwiek przyczepić. Wolałbym żeby czytnik palca był z tyłu. Działał by szybciej i w sumie dla mnie było by wygodniej.

Opublikowano (edytowane)

Wielkie dzięki za odpowiedzi, właśnie o to mi chodziło! Jak będę miał jeszcze jakieś pytania to na pewno się tutaj zgłoszę.

Edytowane przez grecicho
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...