Kanoniers Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Witam, Od kilku dni używam opaski Mi Band 4 i jedyna rzecz ktora jest strasznie irytująca to zliczanie ilośći kilometrów... Przy treningu spacer przykładowo jeśli mam 2000 kroków to pokazuje 4 km ,średnia prędkość 11km/h ?! Ale pod spodem średni krok 0.7 metra czyli ok Ktoś może ma jakiś pomysł co można zrobić w takiej sytuacji ?? Dziękuję
Kanoniers Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Czyżby nikt nie spotkał sie do tej pory z taką sytuacją ?? Trochę szukałem po sieci i faktycznie chyba znalazłem jeden wpis który również pozostał bez odpowiedzi ...
Misiuu21 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Jak używałem opaski i zawyżała mi drastycznie metry w pływaniu. To po restarcie mierzyła w miarę dobrze. Jak to nie pomoże zrób jej reset.
Kanoniers Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zrobiłem odparowanie i sparowałem ponownie -- to miałeś na mysli pisząc reset ?? Chyba wiem gdzie może być problem --- to dzieje się tylko podczas treningu , przy normalnym używaniu dobrze przelicza A podczas treningu jak wejdę w aplikacje to mam komunikat : "Nie można zsynchronizować danych podczas treningu " Wszystkie zezwolenia i ustawienia Bluetooth już zrobiłem także nie mam pojęcia gdzie może być jeszcze problem ...
Misiuu21 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Chodzi o uruchomienie ponowne opaski lub jej reset z ustawień samej opaski. Ja już miałem dość problemów z mi Bandem 4 i kupiłem Honor Watch Magic 2 46mm. W końcu działa wszystko poprawnie.
Rekomendowane odpowiedzi