raftter Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Jak można samemu utworzyć motyw? Chociaż najbardziej z całego motywu zależy mi na ekranie blokady. Zegar, pogoda, skrót do aparatu, krokomierz. Używam jakiegoś gotowego ale pogoda nie współpracuje z moją tylko fabryczną, skrót aparatu to samo, kroki z czujników w telefonie - chciałbym żeby były odczytywane ze sparowanej opaski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Trzeba zacząć od tego, że nawet jak po kilku tygodniach? miesiącach? nauczyłbyś się tworzenia działającego motywu, to musisz mieć zezwolenie od teamu Miui na stosowanie zewnętrznych motywów.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Co? @raftter najlepiej poszukaj jakiegoś motywu. Ściągnij go w formacie mtz i przerób na własne potrzeby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftter Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 No właśnie nie mogę ściągnąć motywu w podanym przez Ciebie formacie. Może jakaś podpowiedź? Zmieniam w aplikacji Motywy/Ustawienia opcję Zapisuj na karcie SD ale potem nic z takim rozszerzeniem nie znajduję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 Google --> Xiaomi mtz themes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts