Soolus Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Kupiłem dosłownie wczoraj Mi Box S. Niestety po podłączeniu do telewizora mam komunikat 'brak sygnału'. Próbowałem łączyć z dwoma telewizorami różnymi kablami HDMI i nie ma różnicy. Odłączenie i podłączanie do prądu nic nie zmienia. Mi Box jest pierwszy raz podłączony do telewizora. Spamowałego go z pilota ale żadnej reakcji. Dioda z tyłu przy Audio normlanie świeci. Macie jakieś pomysły poza reklamacja i wymianą? Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Soolus
Matheusz Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @Soolus takie same rady jak na wykopie: Flashowanie ATV 8.1 OREO na Mi Box S (MDZ-22-AB) Nic więcej nie można zrobić jak urządzenie się nie uruchamia.
kola01 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) 7 godzin temu, Soolus napisał: Kupiłem dosłownie wczoraj Mi Box S. Niestety po podłączeniu do telewizora mam komunikat 'brak sygnału'. Próbowałem łączyć z dwoma telewizorami różnymi kablami HDMI i nie ma różnicy. Odłączenie i podłączanie do prądu nic nie zmienia. Mi Box jest pierwszy raz podłączony do telewizora. Spamowałego go z pilota ale żadnej reakcji. Dioda z tyłu przy Audio normlanie świeci. Macie jakieś pomysły poza reklamacja i wymianą? Wymień na inny egzemplarz. Zaproponowana przez Mateusza reanimacja, wiąże się z otwarciem Mi Boxa czyli poharataniem krawędzi jego obudowy i utratą gwarancji. Nie ma też pewności, czy uszkodzenie nie jest sprzętowe w wtedy reanimacja nic nie wniesie. Możesz jedynie sprawdzić czy da się wejść w "recovery mode" ale obstawiam, że nie. Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez kola01
Rekomendowane odpowiedzi