mi9lite Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 Hej Często zdarza się tak, że nie mogę odebrać połączenia bez wpisania kodu blokady ekranu albo przyłożenia palca do czytnika. Dla niektórych może być to fajna opcja, ale ja wolałbym jednak mieć nad tym kontrolę. Raz można normalnie odebrać połączenie, innym razem nie. Ma ktoś taki sam problem? Telefon z polskiej dystrybucji, MIUI Global 11.3.9.0 Stabilna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 26 minut temu, mi9lite napisał: Telefon z polskiej dystrybucji, MIUI Global 11.3.9.0 Stabilna Dostałeś aktualizację która została wycofana, następna prawdopodobnie rozwiąże problem. Albo reset do ustawień fabrycznych, bo nie widziałem żeby ktoś zgłaszał taki błąd, prawdopodobnie tylko u Ciebie to występuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi9lite Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 Ok, znalazłem tymczasowe rozwiązanie. Kiedy telefon dzwoni i jest wciąż zablokowany, trzeba wcisnąć przycisk Power, wtedy pojawia się normalny ekran przychodzącego połączenia i można odebrać bez odblokowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts