Skocz do zawartości
  • 0

M365 ma 70 procent baterii a zwalnia

Pytanie

Opublikowano

Witam. Gdy bateria zejdzie mi poniżej 80 procent hulajnoga zaczyna zwalniać i bardzo słabnąć. Czy też tak macie? Zakupiłem ostatnio używana. Może bateria już pada? Jak miałem wczoraj 50 procent jechałem całe 10km/h.

Hulajnoga ma zwiększona oprogramowaniem moc i prędkość. A ja ważę prawie 100 kg.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

No to mozliwe ze bateria po modyfikacji przy tylu km moze byc zjechana. Ja bym sprobowal cofnac modyfikacje, moze bateria juz tak napiecia nie trzyma i podkrecona moc to za duzo ale na stanardowych parametrach dala by rade. 

• 0
Opublikowano

Możliwe, że bateria, ale i możliwe, że sterownik. Mogły się uszkodzić kondensatory lub tranzystory, zimny/uszkodzony lut, wilgoć lub wypalić ścieżki - zwłaszcza po takim przebiegu to możliwe. Proponuję odkręcić i sprawdzić - to nic nie kosztuje - na spokojnie z pół godzinki czasu. Co do baterii to możliwe, że nie trzeba wymieniać całej, ale niektóre ogniwa - trzeba by zmierzyć miernikiem co i jak. Jeśli chcesz zakupić nową to proponuje rozejżeć się na dniach, bo jak się zacznie sezon na maxa, to ceny pójdą w górę

• 0
Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi. Nie mam klucza żeby odkręcić pokrywę baterii dlatego jakiś czas mi to zajmie ale zajrzę tam i porobię zdjęcia.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka