Smsman 0 Posted March 12, 2020 Report Share Posted March 12, 2020 Witam. Gdy bateria zejdzie mi poniżej 80 procent hulajnoga zaczyna zwalniać i bardzo słabnąć. Czy też tak macie? Zakupiłem ostatnio używana. Może bateria już pada? Jak miałem wczoraj 50 procent jechałem całe 10km/h. Hulajnoga ma zwiększona oprogramowaniem moc i prędkość. A ja ważę prawie 100 kg. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Piwkooo 0 Posted March 12, 2020 Report Share Posted March 12, 2020 A ile ma najechanych km? Moja m365 pro slabnie ponizej 40% i to niewiele ale czuje to tylko jadac pod gorke. Link to post Share on other sites
Smsman 0 Posted March 12, 2020 Author Report Share Posted March 12, 2020 A ponad 2500 kmWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Piwkooo 0 Posted March 12, 2020 Report Share Posted March 12, 2020 No to mozliwe ze bateria po modyfikacji przy tylu km moze byc zjechana. Ja bym sprobowal cofnac modyfikacje, moze bateria juz tak napiecia nie trzyma i podkrecona moc to za duzo ale na stanardowych parametrach dala by rade. Link to post Share on other sites
Battery_Saver 50 Posted March 13, 2020 Report Share Posted March 13, 2020 Możliwe, że bateria, ale i możliwe, że sterownik. Mogły się uszkodzić kondensatory lub tranzystory, zimny/uszkodzony lut, wilgoć lub wypalić ścieżki - zwłaszcza po takim przebiegu to możliwe. Proponuję odkręcić i sprawdzić - to nic nie kosztuje - na spokojnie z pół godzinki czasu. Co do baterii to możliwe, że nie trzeba wymieniać całej, ale niektóre ogniwa - trzeba by zmierzyć miernikiem co i jak. Jeśli chcesz zakupić nową to proponuje rozejżeć się na dniach, bo jak się zacznie sezon na maxa, to ceny pójdą w górę Link to post Share on other sites
Smsman 0 Posted March 14, 2020 Author Report Share Posted March 14, 2020 Dziękuję za odpowiedzi. Nie mam klucza żeby odkręcić pokrywę baterii dlatego jakiś czas mi to zajmie ale zajrzę tam i porobię zdjęcia.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts