[email protected] Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Dzień dobry. Jestem tu nowa, jeśli temat nie w tej grupie proszę o przeniesienie lub link do tematu. Posiadam Xiaomi 8t i problem polega na tym , że podczas rozmowy telefonicznej albo mój telefon dzwoni do kogoś innego, i tamto połączenie zostaje zawieszone. Lecz ostatnio przeszedł samego siebie otwiera mi relacje na insta i w słuchawce słyszę głos rozmówcy i relacji nawet YouTube mi włączył podczas rozmowy. Poratujcie biedna kobietę co mam zmienić w ustawieniach by tak się nie działo .????
mrosi Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mariusz.ur Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 (edited) @[email protected] Nic samo się nie uruchamia. Sprawdź czy ekran się nie wybudza w czasie rozmowy. Górna część telefonu powinna być przy uchu aby czujnik zbliżeniowy działał. Edited March 12, 2020 by mariusz.ur
Umik Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 1.Zbyt dużo aplikacji uruchomionych i zapchanych wiadomościami lub 2. Konieczność zmiany oprogramowania telefonu Problem czasem bywa banalny (autopsja) restart telefonu.
mrosi Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts