kubaazet Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Cześć! Posiadam Xiaomi Mi9 i pojawił mi się problem z płatnością NFC.O ile działa (bo działa jako tako) ale od aktualizacji do nowego Miui 11 to czasami jest tak, że przykładam telefon i muszę poczekać około 7/8 sekund żeby załapała płatność.Ogólnie działa, ale drażni mnie to czekanie.Da się to jakoś zrestartować może? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 A więcej szczegółów? - jaki rom używasz - jakiej płatności uzywasz - którą częścią telefonu przykładasz? - czy NFC działa tez z opóźnieniem z innymi telefonami itp? - od kiedy problem? ja dodam, że u mnie działa idealnie, tak szybko jak kartą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepek Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 A wybudzasz telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Ja na 11-tce muszę wybudzić i odblokować telefon by płatność przeszła. Dla mnie OK, przynajmniej nie zrobię płatności "przypadkiem w kieszeni" Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts