k0rdian Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Hej! Zablokowałem sobie kłódką w "ostatnich aplikacjach" Spotify, MiFit i inne aplikacje, które nie chcę, by się wyłączały, ale mimo to, po pewnym czasie znikają z "ostatnich aplikacji" (mówię o tym menu pod "kwadratem"). Przedtem nie miałem MIUI z xiaomi.eu i nie było tego problemu, aplikacje zostawały. Dałem im nawet możliwość autostartu i ustawiłem w "oszczędzaniu" opcje "bez ograniczeń". W czym jest problem?
FromWP Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 27 minut temu, k0rdian napisał: W czym jest problem? Chyba w tym że znikają tylko z tego ekranu ostatnich aplikacji. Chyba nie są zamykane i ich dane w cache nie są czyszczone. Na romach global jest tak samo.
adam_broda Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 2 godziny temu, FromWP napisał: Chyba w tym że znikają tylko z tego ekranu ostatnich aplikacji. Chyba nie są zamykane i ich dane w cache nie są czyszczone. Na romach global jest tak samo. "Chyba" to się koniu jak idzie. Co to za odpowiedź? Albo wiesz albo nie. Bicie piany.
FromWP Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 1 minutę temu, adam_broda napisał: "Chyba" to się koniu jak idzie. To "Daj sobie siana". I tak nic z tym nie zrobisz.
adam_broda Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 21 minut temu, FromWP napisał: To "Daj sobie siana". I tak nic z tym nie zrobisz. Bez komentarza.
Rekomendowane odpowiedzi