major125 Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam serdecznie, od kilku dni posiadam tego roborocka . Wcześniej miałem ilife v7 i był to niezły sprzęt niemniej jednak należy iść z duchem czasu. I tutaj mam pytanie dotyczące pracy szczotki bocznej a mianowicie w ilife v7 pracowała ona cały czas z jednakową prędkością natomiast przy s50 przy ścianie, meblach lub napotkanych przeszkodach pracuje ona ze zwiększoną prędkością natomiast na środku pomieszczenia, wolnej przestrzeni jej prędkość spada - jest to mocno zauważalne. Nie ma żadnych błędów. I tutaj pojawia się moje pytanie czy jest to normalna jej charakterystyka pracy?. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Darkman89 Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Normalna. Jak objeżdża krawędzie, kąty itd. szczotka kręci się dużo szybciej aby wymieść jak najwięcej. Na normalnej powierzchni normalne obroty szczotki absolutnie wystarczają w innym wypadku by pewnie wyrzucał to co ma wciągnąć za bardzo przed siebie. Edytowane 9 Lutego 2020 przez Darkman89
major125 Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 Dziękuję za odpowiedź. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi