Niffer Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 (edited) Witam Redmi Note 7 Nie wiem czy problem dotyczy optyki czy to problem systemowy. Problem pojawia się wybiórczo, pierwszy raz gdy zabrakło mi miejsca w telefonie. Po zwolnieniu miejsca nic się nie zmieniło O jakiegoś czasu aparat szaleje, po zrobieniu zdjęcia aplikacja wiesza się lub wywala do pulpitu, ma też problem ze złapaniem ostrości mimo dobrego oświetlenia. Aktualizowałam i przeinstalowałam aplikacje: gcam oraz open camera. Telefon nie upadł na fabrycznym miui 11.0.4 Edited February 9, 2020 by Niffer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziomek999 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Zrób reset i skonfiguruj telefon od nowa, jeśli się to powtórzy to oddaj na serwis, możliwe że faktycznie jest problem z AF i wywala apki kamery. Miałem tak lata do tyłu ze swoim HTC, skończyło się na wymianie płyty głównej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanio Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 telefon z ile pamieci ramu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niffer Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 Wersja 3/32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba95 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Siemanko i jak problem rozwiazany ? mam podobny probelem plus nie lapie flesha i trybu nocnego a latarka normalnie dziala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profifa12 Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 (edited) Od dłuższego czasu mam problem z aparatem jak przełączę na nagrywanie, sam aparat i inne funkcje działają bez zarzutu. Na Gcam oraz fabrycznym aparacie to pojawia się ten sam błąd Aktualnie mam MIUI 12.2 by xiaomi.eu 20.10.15 Dodam że już na poprzednich wersjach też miałem ten problem. Udało mi się go kiedyś rozwiązać ale przy aktualizacji znów się pojawił, a nie umiem znaleźć ponownie rozwiązania Edited October 22, 2020 by Profifa12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 22 godziny temu, Profifa12 napisał: Dodam że już na poprzednich wersjach też miałem ten problem. Też mam czasami ten problem na global stable ROM, pomaga ubicie procesu aparatu i wszystko wraca do normy. Problem powraca co jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profifa12 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 (edited) Nie działa próbowałem, czyściłam aparat, przywracał mu ustawienia fabryczne, sam aparat działa normalnie robi zdjęcia ale nie działa nagrywanie wideo, Zaczęło się to od przejścia na xiaomi.eu chyba albo jakiś czas po tym Edited October 23, 2020 by Profifa12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 @Profifa12 to nie pozostaje nic innego jak zmiana na soft, na którym działało dobrze i sprawdzenie czy problem powraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts