Bushi Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 (edited) To mój pierwszy post więc witam wszystkich Miałem 2 aplikacje Amazfit i Notify, jedna z aplikacji wyłączyła mi widoczność widgetów w zegarku jak Muzyka, Time czy Ustawienia.Jakimś cudem odinstalowałem sobie oficjalną aplikację Amazfita i został mi tylko Notify, który bez Amazfita nie działa.Tylko problem teraz jest taki, że po ponownej instalacji Amazfita za chol... nie mogę sparować zegarka! Nie pokazuje się kod QR a przy próbie skanowania i parowania dostaję informację: Nie udało się sparować, zresetuj zegarek i spróbuj ponownie. Nie mogę też zrobić resetu z poziomu zegarka bo zwyczajnie nie mam w nim takich zakładek... Próbuję też połączyć się z kompem po kablu (ADB), ale nie mi widzi zegarka... albo robię coś źle. Jest jakaś opcja na wymuszenie widoczności tego kodu QR albo twardy reset z guzika w zegarku? Edited January 28, 2020 by Bushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Jak nie ma jak jest W ustawieniach zegarka. Ustawienia>System>Reset fabryczny Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushi Posted January 28, 2020 Author Share Posted January 28, 2020 18 minut temu, S3V3N napisał: Jak nie ma jak jest W ustawieniach zegarka. Ustawienia>System>Reset fabryczny Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Tak jak pisałem: Miałem 2 aplikacje Amazfit i Notify, jedna z aplikacji wyłączyła mi widoczność widgetów w zegarku jak Muzyka, Time czy Ustawienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Odinstaluj Noti. Zainstaluj Amazfit i zaloguj się na ostatnio używane konto, powinnien sam się ponownie sparować.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushi Posted January 28, 2020 Author Share Posted January 28, 2020 (edited) Próbowałem takiej metody. Zakładałem też nowe konta, instalowałem Apki na innych urządzeniach. Nie paruje. Dobra sprawa została rozwiązana :0 Okazało się, że miałem konto Amazfit i Xiaomi na ten sam email ale różne hasło. Nie wiedziałem, że tak to funkcjonuje w Xiaomi :O Więc logowałem się złym hasłem i apka nie chciała działać. Już się połączyłem, wszystko działa. W każdym razie dzięki za pomoc! Edited January 28, 2020 by Bushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Jak nie ma jak jest W ustawieniach zegarka. Ustawienia>System>Reset fabryczny Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaW jaki sposób masz język polski?Wysłane z mojego GM1900 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Zobacz temat zbiorczy o GTSie Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Zobacz temat zbiorczy o GTSie Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaCzytałem właśnie. Niestety jest to dość jak dla mnie zakręcone. Na razie mam nowe tarcze Wysłane z mojego GM1900 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts