Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem dotyczy aplikacji Go Locker w EX launcher, mianowicie chciałem zmienić lancher tutaj wszystko działa jak nalezy, problem pojawił sie gdy chciałem zmienić ekran blokady. Pobrałem w/w aplikacje, po wybraniu blokady i zablokowaniu telefonu a następnie ponownym jego odblokowaniu, nie pojawia się żadna blokada, a klkniecie czegokolwiek jest niemożwliwe, ekran po prostu nie reaguje. Aby to naprawić zmuszony jestem przycisnać przycisk HOME i wszystko działa. Czasem zdarzy sie po dłuższym czasie gdy telefon jest zablokowany pojawia sie stary ekran blokady jeszcze ten z MIUI. Da się to jakoś zrobić? :>

Opublikowano

Dodaj do autostartu i możliwe, że musisz dodać uprawnienia admina dla apki (do blokowania ekranu), potem wyłącz systemowy ekran blokady i dopiero ustaw opcje w nowym.

Opublikowano (edytowane)

Jak wyłączyć systemowy ekran blokady? ;D Masz na myśli ustawienia > blokada?
 Oraz z uprawnieniach tej aplikacji nie ma nic zwiazanego z blokowaniem ekranu, jedynie co to pokaż pływajace okna ;)

Edytowane przez Bobson
Opublikowano

Racja jest takie coś i apka nie miała uprawnień. Teraz wszystko działa, stara blokada sie nie pojawia za jej miejsce wskoczyła nowa ^^ Dzięki, miłego dnia :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam właśnie problem z ekraniem blokady wyłączyłam go a zamiast niego chciałam włączyć X locker, ale ten działa tylko gdy jest w tle, gdy wyczyszczę aplikacje w tle to automatycznie znika i ekran wogóle się nie blokują, jakaś rada ? (dopiero poznaje MIUI, więc proszę o wyrozumiałość:) )

Opublikowano (edytowane)

Takie same rady jak wyżej :P, włącz autostart w panelu starowania dla tej apki i uprawienie do blokowania do blokowania ekranu w administracji.

A mógłbyś mnie bardziej pokierować co dokladnie kilkać i gdzie ? Bo zaraz nawłączam co nie trzeba a mam MIUI 7 :)

Aktywowałam locker w administratorach urządzenia i w ułatwieniach dostępu --> uslugi jest włączony, a nadal jak zablokuje ekran przyciskiem to on wygasa i sie nie blokuje, nie ma wogóle ekranu blokady

Edytowane przez Veronique228
Opublikowano (edytowane)

Dzięki !! Usunęłam ta ikonkę z pulpitu i miałam w siatce aplikacji :D Już bede wiedzieć co i jak :)

EDIT: Po wyłaczeniu i właczeniu dalej nie ma ekarnu blokady, włącza się tylko gdy działa w tle, mimo ustawień tego co miałam zrobić (i zrobiłam) :/

Edytowane przez Veronique228
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...