michjola 0 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 dzień dobry wszystkim jestem nowa na forum. chciałabym kupić Mi Robot 1s ale zastanawiam się czy wtyczka jest europejska czy należy kupić przejściówkę Link to post Share on other sites
przemekc1 0 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 Zamawiałem dwa z bangooda i za każdym razem dostałem z wtyczką chińską, ale bez przejściówki. Kabel jest odłączany, więc użyłem innego, który miałem w domu i jest ok, to jest taki kabel: https://allegro.pl/listing?string=kabel ósemka&bmatch=baseline-cl-dict43-ele-1-4-1127 Link to post Share on other sites
michjola 0 Posted January 6, 2020 Author Report Share Posted January 6, 2020 dziękuję za odpowiedź cały czas się zastanawiam czy kupić starszą wersję czy 1s, bo nie potrzebuję mopowania. przeczytałam wszystkie posty od deski do deski - nie rozumiem o czym Wy rozmawiacie jakieś modowanie, tutorial i inne dziwne pojęcia. Ja bym chciała włączyć i żeby sprzątał, Link to post Share on other sites
przemekc1 0 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 Ja mam oba. Odkurzają one właściwie tak samo. Jak dla mnie podstawowe różnice S50: mopowanie, tryb dywanowy (jak wjedzie na dywan uruchamian mocniejsze ssanie) 1s: obsługa wielu pięter, dzieli mapę na pokoje Poza tym bez znaczenia co kupisz, odkurzają jak dla mnei oba identycznie i w podobnym czasie. Link to post Share on other sites
michjola 0 Posted January 6, 2020 Author Report Share Posted January 6, 2020 o S50 w ogóle nie myślałam. Raczej mi robot vacum cleaner alias mija 1s. zrozumiałam z tego forum, że 1s nie ma aplikacji po polsku, ale dzieli pomieszczenia na kolorowo, ma wirtualne ściany i nie ma sprzątania strefowego i nie można jej pokazać idz tam i sprzątaj kwadrat 1,5x1,5m a ta starsza wersja przed S50 nie ma wirtualnych ścian Link to post Share on other sites
firefighter 6 Posted January 15, 2020 Report Share Posted January 15, 2020 (edited) Ja mam pierwszą wersję Mi Robot Vacom Cleaner nie ma wirtualnych ścian za to ma sprzątanie strefowe i można wyznaczyć żeby posprzątał kwadrat 1,5x1,5 Aplikacja również po Polsku Edited January 15, 2020 by firefighter Link to post Share on other sites
Recommended Posts