agnieszka.skrzypek Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Cześć, podczas po sparowaniu urządzenia zaczęło się ono aktualizować,lecz opaska była rozładowana. Podlączayłam ją,naładowałam i chciałam połączyć z telefonem. Na opasce pokazał mi się komunikat"połącz z mi fit do ponownej aktualizacji" a na telefonie ,żebym zrestartowała opaskę. Jak ją zresetować?
Bogdan75 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Na opasce klikasz "więcej" następnie "ustawienia" i "uruchom ponownie"
agnieszka.skrzypek Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2019 Problem w tym ,że oprócz "połącz z mi fit do ponownej aktualizacji" żadne ustawienia ani komendy nie pokazują mi się na opasce
Lobek121 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Mam dokładnie ten sam problem. Żadnej reakcji. Nie mogę nic zrobić nawet za pomocą apklikacji. Nie mogę zaktualizować oprogramowania. Opaska zawiesiła się i nie się nie da z nią zrobic. Co teraz ? Reklamacja ?
AsiaBeata Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 Dnia 13.09.2020 o 19:34, piodel511 napisał: Udało się rozwiązać problem ?? ??bardzo mnie to interesuje .mam ten sam problem.tez nie paruje się opaska mi band4. Mimo że komórka widzi tą opaskę.przez aplikację mi band jej nie widzi a opaska ma tylko pair first .mimo że działało wszystko ok.???
jalboss Opublikowano 17 Listopada 2020 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zainstaluj aplikację Zepp od amazfita. Działa lepiej niż MiFit.
kamil0741 Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 Proszę odinstalowac Mi Fit bądź w ustawieniach apilikacji wyczyśćić dane. Następnie założyć nowe konto w Mi Fit w regionie Zjednoczone emiraty arabskie, po czym połączyć apkę z opaską ;).
Rekomendowane odpowiedzi