Krixs10 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, czy ktoś sie orientuje czy cyfrowy polsat GO jest dostepny na to urządzenie MI box S ? Edytowane 18 Grudnia 2019 przez Krixs10 Zbyt krotki tytuł
zuku1786 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Jest dostępny w postaci wtyczki do Kodi od Mbebe Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Krixs10 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 dzkiekuje z odpowiedz, ja w ogole na tym sie nie znam troche to skomplikowane... mogłbys mnie poinstruowac jak to poogarniac ? da sie przeniesc obraz z np gry w telefonie na ekran tv przy pomocy tego ?
zuku1786 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Obejrzyj filmy na youtube, jak zainstalować Kodi. Potem poczytaj https://kodiwpigulce.pl/ tam masz wytłumaczone dokładnie jak instalować dodatki w Kodi i możesz sobie wybrać jakie dodatki Cię interesują.
Krixs10 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 a jesli bede chcial przeniesc obraz z telefonu na mi boxa ( np. jakas gre ) to musi byc kodi zaintalowane w obu urzadzeniach ?
zuku1786 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Kodi jest odtwarzaczem multimedialnym, a nie platformą do gier. Choć można go użyć z odpowiednimi wtyczkami do grania w stare gry konsolowe.Nie gram, więc w temacie gier nie pomogę zbytnio.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
jadwinin Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Cytat Obejrzyj filmy na youtube, jak zainstalować Kodi. KODI jest zawsze dostępne w Google Play. Po co robić ścieme. KODI to motor ANDROID TV więc właściciel OS ANDROID (GOOGLE - USA) nie będzie sobie podcinał gałęzi na której siedzi.
zuku1786 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 25 minut temu, jadwinin napisał: KODI jest zawsze dostępne w Google Play. Po co robić ścieme. KODI to motor ANDROID TV więc właściciel OS ANDROID (GOOGLE - USA) nie będzie sobie podcinał gałęzi na której siedzi. Nie miałem na myśli żadnego czarowania przy instalacji i instalowania programu z nieznanych miejsc, a jedynie jak skonfigurować Kodi po jego zainstalowaniu. Osobie, która nie ma o tym pojęcia na pewno się przyda pomoc w postaci filmiku z podpowiedziami.
Rekomendowane odpowiedzi