Szaman1155 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć, 3 dni po zakupie telefonu mam dość poważny problem z baterią. Przy próbie ładowania (2 ładowanie od zakupu, pierwsze przebiegło ok) pokazuje mi się tylko mrugająca ikona przekreślonej baterii ( foto w załączniku). Telefon ogólnie nie chce się uruchomić. Czy spotkał się ktoś z takim problemem ? Czy dobrze domyślam się, że to jakaś wada fabryczna baterii? Dodam, że pół godziny przed tym failem telefon zaktualizował się do MIUI 11- nie wiem, czy może mieć to jakiś związek? Szukam tutaj pomocy, zanim rozpocznę proces reklamacji, bo zakupiony został przez gearbest i czuje, że łatwo nie będzie. Z góry dzięki za jakieś info. Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Szaman1155
lindinho Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Próbowałeś zmienić ładowarkę i/lub kabel?
Szaman1155 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2019 Jasne, bez rezultatu. Do kompa jak podłącze to to samo.
Robert1990 Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Witam , mam ten sam problem -stąd moje pytanie czy udało Ci się to naprawić ? - jak tak to w jaki sposób ?
Bulit Opublikowano 16 Stycznia 2025 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Witam Wiem ze wykopuje temat ale przed momentem stało mi się coś identycznego rozmawiałem na słabej baterii miałem jakieś 8% nagle telefon się wyłączył. Podpiąłem go do ładowania świeciła się na ekranie bateria ale nic nie ładowało, odpiąłem i podpiąłem ponownie i pokazała się przekreślona bateria jak u założyciela tematu i telefon zgasł od tamtej pory brak jakiej kolwiek reakcji nawet już telefon się nie świeci poprostu czarny ekran. Żadna ładowarka nie działa sprawdzałem na 5 różnych ładowarkach. Telefon z maja 2024 Xiaomi Redmi Note 13 pro 5G
Rekomendowane odpowiedzi