Jawor Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 (edited) Cześć, 1)Czy zmiana sieci WIFI (inny AP w piętrowym domu) w gataway rozwali mi dotychczasowe sparowane urządzenia? Wolę się upewnić przed działaniem, bo nie widzi mi się parowanie tego wszystkiego od początku 2)Rozumiem, że tylko serwer mainland china obsługuje żarówki IKEA, tak? Rozumiem, że umieszczana tu na forum zmodowana aplikacja mi-home (dla urządzeń z różnych dystrybucji?) dla gatawaya z dystrybucji EU nie pozwoli z nim sparować żarówek IKEA TRADFRI? Pozdrawiam Mateusz Edited December 3, 2019 by Jawor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jawor Posted June 19, 2020 Author Share Posted June 19, 2020 Hej, rozumiem, że aby dodać getaway do nowej sieci (zmienić sieć wifi z obecnej na inną) trzeba usunąć getaway z ekosystemu xiaomi (w mi home) i dodać go raz jeszcze? co z istniejącymi urządzeniami, scenami sparowanymi wcześniej z getaway v2, nie będzie trzeba wszystkiego konfigurować od początku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts