Buriza Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Witam, Na początku przyszłego tygodnia będę składał zamówienie na oficjalnej stronie Xiaomi i jeśli ktoś byłby zainteresowany jakimś towarem w sklepie Xiaomi to mogę zamówić go dla Was. W tym przypadku pobieram 30% zaliczki od ceny obowiązującej w Chinach. Reszta płatna jak towar będzie w Polsce. Od razu uprzedzę, że Mi Note czy Mi4 należy wcześniej zabookować podając numer chińskiego telefonu i sprzedaż jest ograniczona do max 1 sztuki, w związku z czym nie dam rady ich zamówić. W razie pytań prosze pisać w tym temacie lub na priv oficjalny sklep pod linkiem http://www.mi.com/index.html Edytowane 9 Marca 2015 przez Buriza
ZduneX25 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Zastanawiam się czy z oficjalnego sklepu można wyrwać Mi Headphones białe??
Buriza Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Słuchawek Mi Headphones nie ma jeszcze oficjalnie w sprzedaży. Można jedynie na stronie Xiaomi zamówić je do beta testów, pod warunkiem, że prowadzisz w Chinach serwis/blog technologiczny. Do tego do beta testów zostało udostępnione tylko 100 sztuk na całe Chiny. Jak się tylko pojawią w ofercie to zamierzam sam je sprowadzić dla siebie
ZduneX25 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Że ich jeszcze nie ma w obrocie to ja wiem tylko chciałbym białe, a z tego co się orientowałem to na pokaz jest tylko jedna para. Może masz możliwość się dowiedzieć czy będą w ogóle białe w sprzedaży?
Buriza Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Nie mam pojęcia jakie będą ostatecznie wersje kolorystyczne, ponieważ tak jak pisałem - póki co trwają beta testy.
Numb Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 O ile dobrze wyczytałem na forum en, to jest specjalna edycja limitowana, pewnie trudno będzie ją zdobyć. http://en.miui.com/thread-81094-1-1.html
Buriza Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) UWAGA póki co zamówienie złożyły 4 osoby. Jeśli jest ktoś jeszcze zainteresowany zamówieniem czymś ze strony Xiaomi to proszę o kontakt na priv w celu wyceny. zamówienia można składać do niedzieli do godz. 18:00. Edytowane 6 Marca 2015 przez Buriza
Elderbary Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi