Skocz do zawartości

[NIEAKTUALNE] Oferta Zamówienia Towaru Z Oficjalnego Sklepu Xiaomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Na początku przyszłego tygodnia będę składał zamówienie na oficjalnej stronie Xiaomi i jeśli ktoś byłby zainteresowany jakimś towarem w sklepie Xiaomi to mogę zamówić go dla Was. 

W tym przypadku pobieram 30% zaliczki od ceny obowiązującej w Chinach. Reszta płatna jak towar będzie w Polsce.

Od razu uprzedzę, że Mi Note czy Mi4 należy wcześniej zabookować podając numer chińskiego telefonu i sprzedaż jest ograniczona do max 1 sztuki, w związku z czym nie dam rady ich zamówić.

W razie pytań prosze pisać w tym temacie lub na priv

oficjalny sklep pod linkiem

http://www.mi.com/index.html

Edytowane przez Buriza
Opublikowano

Słuchawek Mi Headphones nie ma jeszcze oficjalnie w sprzedaży. Można jedynie na stronie Xiaomi zamówić je do beta testów, pod warunkiem, że prowadzisz w Chinach serwis/blog technologiczny. Do tego do beta testów zostało udostępnione tylko 100 sztuk na całe Chiny.

Jak się tylko pojawią w ofercie to zamierzam sam je sprowadzić dla siebie :)

Opublikowano

Że ich jeszcze nie ma w obrocie to ja wiem tylko chciałbym białe, a z tego co się orientowałem to na pokaz jest tylko jedna para. Może masz możliwość się dowiedzieć czy będą w ogóle białe w sprzedaży?

Opublikowano (edytowane)

UWAGA

póki co zamówienie złożyły 4 osoby.

Jeśli jest ktoś jeszcze zainteresowany zamówieniem czymś ze strony Xiaomi to proszę o kontakt na priv w celu wyceny.

zamówienia można składać do niedzieli do godz. 18:00.

Edytowane przez Buriza
Opublikowano

Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni.

Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...