desmolarry Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 Cześć:) To jest mój pierwszy post od czterech lat, wszystko robiłem z tego forum, mam już piąte Xiaomi, wgrywałem Romy, odblokowywałem Bootloadera itp itd Jest jednak jeden problem z którym nie mogę sobie poradzić i nie daje mi spokoju! Ostatnio zaktualizowałem moje Mi8 do Miui 11 i po tej aktualizacji w folderach na pulpicie po wejściu w folder mam tylko 3 kolumny, wcześniej miałem 4 co było lepsze i bardziej przejrzyste. Nie mam pojęcia jak ustawić te 4 kolumny w folderze zmiana siatki pulpitu nic nie daje... Ktoś może pomóc?
desmolarry Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Opublikowano 29 Listopada 2019 17 minut temu, Orjon napisał: Jaką masz wersję MIUI? Jakiś pomysł jak to rozwiązać?
Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 Na ten moment chyba nie da się ustawić 4 kolumn w folderze.
desmolarry Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Opublikowano 29 Listopada 2019 36 minut temu, Orjon napisał: Na ten moment chyba nie da się ustawić 4 kolumn w folderze. A to jest pewna informacja? Szkoda bo tyle miejsca się marnuje, tym bardziej że w Miui 10 miałem 4 rzędy...
paveu Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 Xposed i CustoMiuizer czy jakoś tak. Tam zmienisz ilość kolumn.
desmolarry Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 Dnia 29.11.2019 o 22:18, paveu napisał: Xposed i CustoMiuizer czy jakoś tak. Tam zmienisz ilość kolumn. Czyli bez instalacji zewnętrznych aplikacji nie da rady tego ustawić gdzieś w opcjach Miui?
paveu Opublikowano 1 Grudnia 2019 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Gdyby się dało to na pewno byśmy to napisali.
desmolarry Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2019 2 godziny temu, paveu napisał: Gdyby się dało to na pewno byśmy to napisali. No to pięknie, przynajmniej wiem że Miui nie pozwala a nie że nie umiem chociaż w poprzedniej wersji miałem Dzięki za pomoc!!
Rekomendowane odpowiedzi