dagixfire Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Cześć, mam już powoli dosyć tego telefonu... po naładowaniu telefonu do pełna i odłożeniu na noc, rano telefon wyłączony, całkowicie rozładowany. Telefon przez całą noc był wybudzony, ciągle używał cpu. Posiadam w domu dwa identyczne telefony, od sierpnia. Na jednym problem wystąpił dwa razy, na drugim dzisiaj pierwszy raz. Ktoś miał podobny problem? Jakieś rozwiązanie? Pozdrawiam
wgr33 Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Cześć, mam już powoli dosyć tego telefonu... po naładowaniu telefonu do pełna i odłożeniu na noc, rano telefon wyłączony, całkowicie rozładowany. Telefon przez całą noc był wybudzony, ciągle używał cpu. Posiadam w domu dwa identyczne telefony, od sierpnia. Na jednym problem wystąpił dwa razy, na drugim dzisiaj pierwszy raz. Ktoś miał podobny problem? Jakieś rozwiązanie? PozdrawiamSpróbuj wyczyścić dane i pamięć podręczna aplikacji system android. U mnie pomogło.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
pobudi Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Jak.kiedys wspominałem nie miałem nigdy problemów z baterią. Na face też dużo osób się skarży na baterię. Czy to czasem nie wina np. wersji softu global china??? Ja od nowości bootloader odblokowany i wgrany soft z strony miu-globe a on jest z tego co wiem na xiaomi.eu . Bateria mega i wszystko stabilnie.Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka
emildrr Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Wyłącz wszystkie aplikacje z autostartu.
dagixfire Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 7 minut temu, emildrr napisał: Wyłącz wszystkie aplikacje z autostartu. Mam wszystkie wyłączone.
ramzio13 Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 Wyłącz jeszcze podświetlenie odcisku palca na ekranie blokady i tryb smartcover.
adamo64 Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 A gdzie można wyłączyć podświetlanie odcisku palca?
Zenderable Opublikowano 27 Listopada 2019 Opublikowano 27 Listopada 2019 Ludzie! Macie temat od baterii...
Zenderable Opublikowano 27 Listopada 2019 Opublikowano 27 Listopada 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi