lucas_13579 Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam od kilku dni mam nowy egzemplarz RN 7. Zauważyłem że podczas niektórych rozmów mam takie ciche piszczenie w słuchawce, nie jest ciągle lecz przerywane i jak gdyby zależało od tego że się przemieszczam z telefonem. Czy ktoś miał podobny problem?
Ziomek999 Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Nie zauważyłem, u mnie nie ma żadnych pisków ale co do poziomu głośności to miałem głośniejsze słuchawki. Specyficznie wygląda też sposób trzymania telefonu żeby głośność była odpowiednia-kwestia przyzwyczajenia
lucas_13579 Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 11 minut temu, Ziomek999 napisał: Nie zauważyłem, u mnie nie ma żadnych pisków ale co do poziomu głośności to miałem głośniejsze słuchawki. Specyficznie wygląda też sposób trzymania telefonu żeby głośność była odpowiednia-kwestia przyzwyczajenia Tak, przesiadłem się po rn4 i rzeczywiście telefon do.rozmowy trzyma się dziwnie. Poza tym.czesto.miga mi podczas rozmowy ekran bo chyba nie umiem dobrze trzymać telefonu ;p
Rekomendowane odpowiedzi