Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, cały czas gdy używam messengera albo innej aplikacji która zostawia na ekranie "dymek" pojawia mi się komunikat jak na screenie. Próbowałem wszystkiego już chyba, nawet aplikacje pobierałem żeby to powiadomienie usunąć. Czy ktoś mógłby mi pomóc? 

75496120_413672122852065_780640508258025472_n.jpg

Opublikowano (edytowane)

Przytrzymaj palcem. Pojawia się opcje edycji powiadomienia. Odznacz Messenger nad innymi.  Tam jest cała kupka powiadomień różnych stanów systemu

Albo bezpośrednio w ustawienia - aplikacje - zarządzenie - Messenger - powiadomienia i tam jest taka opcja: dymki czatu są aktywne.. Odznacz ja. 

Screenshot_2019-11-07-10-41-17-161_com.android.settings.jpg

Edytowane przez frrancuz
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Agrehor napisał:

Jak to odznacze to nie pojawia mi się dymek czatu. 

Odznaczasz pewnie nie to co trzeba. 

Opcja zaznaczona na poniższym screenie wyłącza dymki czatu. Dlatego znikają. 

IMG_20191107_153505.thumb.jpg.f1e442374f62b3f04dd37b51f5bfee7d.jpg

W przypadku powiadomienia "dymki czatu są aktywne" należy wyłączyć powiadomienia z poniższego screenu w kategorii "wskaźniki aktywności". 

Screenshot_2019-11-07-15-37-37-521_com.android.settings.thumb.jpg.717d26f15c54a6a5d977c968a81b46a8.jpg

Powiadomienia "messenger wyświetla się nad innymi" niestety bez użycia aplikacji trzecich lub roota się nie pozbędziesz.

Taki tok myślenia deweloperów androida. Kiedyś dało się to wyłączyć, teraz usunęli tą możliwość 

Edytowane przez SzczufFun
Opublikowano
18 godzin temu, SzczufFun napisał:

Odznaczasz pewnie nie to co trzeba. 

Opcja zaznaczona na poniższym screenie wyłącza dymki czatu. Dlatego znikają. 

W przypadku powiadomienia "dymki czatu są aktywne" należy wyłączyć powiadomienia z poniższego screenu w kategorii "wskaźniki aktywności". 

Powiadomienia "messenger wyświetla się nad innymi" niestety bez użycia aplikacji trzecich lub roota się nie pozbędziesz.

Taki tok myślenia deweloperów androida. Kiedyś dało się to wyłączyć, teraz usunęli tą możliwość 

Czy mógłbyś podać aplikacje która umożliwi mi to?