Agrehor Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam, cały czas gdy używam messengera albo innej aplikacji która zostawia na ekranie "dymek" pojawia mi się komunikat jak na screenie. Próbowałem wszystkiego już chyba, nawet aplikacje pobierałem żeby to powiadomienie usunąć. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
frrancuz Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Przytrzymaj palcem. Pojawia się opcje edycji powiadomienia. Odznacz Messenger nad innymi. Tam jest cała kupka powiadomień różnych stanów systemu Albo bezpośrednio w ustawienia - aplikacje - zarządzenie - Messenger - powiadomienia i tam jest taka opcja: dymki czatu są aktywne.. Odznacz ja. Edytowane 7 Listopada 2019 przez frrancuz
Agrehor Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Opublikowano 7 Listopada 2019 Jak to odznacze to nie pojawia mi się dymek czatu.
KuChar Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Coś za coś Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
SzczufFun Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Agrehor napisał: Jak to odznacze to nie pojawia mi się dymek czatu. Odznaczasz pewnie nie to co trzeba. Opcja zaznaczona na poniższym screenie wyłącza dymki czatu. Dlatego znikają. W przypadku powiadomienia "dymki czatu są aktywne" należy wyłączyć powiadomienia z poniższego screenu w kategorii "wskaźniki aktywności". Powiadomienia "messenger wyświetla się nad innymi" niestety bez użycia aplikacji trzecich lub roota się nie pozbędziesz. Taki tok myślenia deweloperów androida. Kiedyś dało się to wyłączyć, teraz usunęli tą możliwość Edytowane 7 Listopada 2019 przez SzczufFun
frrancuz Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Chyba że wersja Androida na to nie pozwala. Ja mam miui11, android9 i da się wyłączyć.
Agrehor Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 18 godzin temu, SzczufFun napisał: Odznaczasz pewnie nie to co trzeba. Opcja zaznaczona na poniższym screenie wyłącza dymki czatu. Dlatego znikają. W przypadku powiadomienia "dymki czatu są aktywne" należy wyłączyć powiadomienia z poniższego screenu w kategorii "wskaźniki aktywności". Powiadomienia "messenger wyświetla się nad innymi" niestety bez użycia aplikacji trzecich lub roota się nie pozbędziesz. Taki tok myślenia deweloperów androida. Kiedyś dało się to wyłączyć, teraz usunęli tą możliwość Czy mógłbyś podać aplikacje która umożliwi mi to?
SzczufFun Opublikowano 13 Listopada 2019 Opublikowano 13 Listopada 2019 Dnia 8.11.2019 o 09:58, Agrehor napisał: Czy mógłbyś podać aplikacje która umożliwi mi to? Odeśle cię po prostu do wątku na xda, masz tam kilka sposobów. How to Hide the “App is Running in the Background” Persistent Notification on Android Oreo
Rekomendowane odpowiedzi