polujansky Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Witam! Mam problem, mianowicie mój zegarek zawiesił się i wyświetlał komunikat "Connect app to update", próbowałem poprzez Notify & Fitness zaktualizować go ponownie, ponieważ nie łączył się z aplikacją Mi Fit, niestety coś poszło nie tak. Aktualnie zegarek podświetla się oraz po przeciągnięciu palcem od góry do dołu pokazuje poziom naładowania tj. ilość baterii w procentach i rysunek baterii i to w sumie jedyna reakcja. Czy zegarek jest jeszcze do uratowania, jest jakiś sposób w jaki można przywrócić go do żywych?
Pan Arek Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 1 godzinę temu, polujansky napisał: Witam! Mam problem, mianowicie mój zegarek zawiesił się i wyświetlał komunikat "Connect app to update", próbowałem poprzez Notify & Fitness zaktualizować go ponownie, ponieważ nie łączył się z aplikacją Mi Fit, niestety coś poszło nie tak. Aktualnie zegarek podświetla się oraz po przeciągnięciu palcem od góry do dołu pokazuje poziom naładowania tj. ilość baterii w procentach i rysunek baterii i to w sumie jedyna reakcja. Odinstaluj MIFIT i zobacz czy GB go widzi.
polujansky Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 temat do zamknięcie zegarek jakimś sposobem połączył się z mi fit i pozwolił zainstalować aktualizację.
Rekomendowane odpowiedzi