LossKabanoss Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 (edited) Witam. Problem jak w tytule. We wszystkich aplikacjach w ustawieniach dostępu zablokowałem Bluetooth jednak to nic nie pomogło. Reset ustawień sieciowych również nie pomógł. Jedyna zależność jaką widzę to to, że często BT włącza się podczas korzystania z Messengera oraz przeglądarki. Yanosika nie mam wspominam o tym, bo z tego co szukałem zawsze on był winny. Edited October 13, 2019 by LossKabanoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunter-jauch Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Nie jesteś sam ;( Potwierdzam. Od październikowej aktualizacji 2019 mam to samo. Ja nie mogę się dopatrzyć żadnej zależności z czymkolwiek.I, jeśli Cie to pocieszy, ja mam telefon w wersji 4 - 64. Zatem nie jest to cecha wyłącznie Twojego modelu. Śmiem twierdzić, że przyniosła nam to ta październikowa aktualizacja. Może ktoś spotkał się z tym problemem i znalazł na to jakiś sposób.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 (edited) U mnie po podłączeniu słuchawki BT, telefon po jakiś 30-60 min zaczyna ją rozłączać i podłączać ponownie. W słuchawce słyszę co chwilę: Connected i Disconnected. Ponowne parowanie załatwia sprawę na jeden dzień. Ewidentnie BT w Redmi6 im nie wyszedł... Edited December 25, 2019 by Szaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts