Czyjatoja Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Witam, Od wczoraj mam problem z ładowaniem mojego telefonu. Objawy: -na włączonym tel, po podłączeniu ładowarki nic się nie dzieje - na wyłączonym tel, po podłączeniu ładowarki pokazuje stan baterii, ale nie ładuje (przez całą noc przy pradzie poziom naładowania spadł o 1%) Telefon był kilka razy resetowany oraz raz formatowany. Sprawdzałem na kilku różnych ladowarkach i jest to samo. Działają one na innych urządzeniach. Ampere pokazuje tylko napis 'disconnected' przy podłączonej ładowarce. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czyjatoja Posted October 13, 2019 Author Share Posted October 13, 2019 A coś więcej możesz powiedzieć? Jeżeli to gniazdo USB, to może sam bym to wymienił. Telefon nie jest również wykrywany przez komputer po podłączeniu przez usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Uszkodzony port ładowania, jak wyżej, utylizacja lub serwis, ale do "Mi Note 4" żadnych części nie znajdziesz, bo takowy model nie istnieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czyjatoja Posted October 13, 2019 Author Share Posted October 13, 2019 Zastanawia mnie tylko dlaczego na wyłączonym telefonie podłączonym pod prąd pokazuje stan baterii tak jakby się ładowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts