Endriu Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Jaką polecacie ofertę sieci komórkowych na kartę z LTE ? Obecnie mam na próbę http://www.play.pl/oferta/play-internet/internet-na-karte/starter-4glte-9zl/ale niestety po pierwsze w tej ofercie nie ma roamingu krajowego, po drugie 2G... Na drugiej karcie Plusa mam http://www.plus.pl/internet-na-karteale tutaj znów albo nie ma żadnych pakietów, albo ja ich po prostu nie widzę. Potrzebuję internetu LTE + możliwość dzwonienia i pisania SMS-ów Liczę na rady i dodam, że chodzi o Mi4. Niestety gdyby w nim był dual SIM, to bym miał tego Plusa jako kartę do rozmów oraz PLAYa jako internet, ale slot jest tylko jeden.
lukaschels Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Rozwaz ofertę NJU, za 39 masz rozmowy smsy i 2 gb internetu, bez telefonu i bez umowy
Endriu Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 Tylko ten limit ;( Paczkę 2GB przy LTE mogę porównać do jazdy samochodem o dużej pojemności po autostradzie. Niby jedziemy, ale z uwagi na spalanie raczej krótko... W tej ofercie Playa jest aż 100GB limitu, następnie spadek do 2Mbit. Jest to najlepszą ofertą, tylko ten brak 2G ;(
ZduneX25 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 W Mobile Vikings za 29 zł, masz 4gb neta LTE (+ roaming krajowy), nielimitowane smsy i rozmowy po 0,19gr, czyli płacisz 29 zł i dostajesz neta i sms jako bonus, a pozostałe 29 zł masz na dzwonienie (lub dodatkowe pakiety neta - zagraniczne). Za 19 zł masz 2 gb i nielimitowane sms i naturalnie o 10 zł mniej na rozmowy.
squirrelkuss Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Tylko ten limit ;( Paczkę 2GB przy LTE mogę porównać do jazdy samochodem o dużej pojemności po autostradzie. Niby jedziemy, ale z uwagi na spalanie raczej krótko... W tej ofercie Playa jest aż 100GB limitu, następnie spadek do 2Mbit. Jest to najlepszą ofertą, tylko ten brak 2G ;( O jaaaa Sorry za OT ale jak się wykorzystuje tyle GB na telefonie? No chyba że traktujesz go jak komputer to ok
Endriu Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 100GB nie jest mało i nie o to chodzi, ale chodzi właśnie o te 2GB czy 4GB. Te wartości są bardzo małe przy powiedzmy biednym złapaniu 20Mbit, co trudne nie jest. Taki limicik na upartego przy przeglądania bardziej rozbudowanych for czy oglądaniu filmów zniknie nam w dzień. Fajnie by było mieć te 30GB na miesiąc
ZduneX25 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Czytałem jakiegoś tweeta, że w play jest nielimitowany za 45 miesięcznie. Nie wiem jak tam reszta poza netem.
Endriu Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Opublikowano 17 Lutego 2015 Mam obecnie tę ofertę, ale kurcze to nie wspiera 2G oraz roamingu krajowego. Poza tym ideał ;(
Gość zydowsky Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 W Mobile Vikings za 29 zł, masz 4gb neta LTE (+ roaming krajowy), nielimitowane smsy i rozmowy po 0,19gr, czyli płacisz 29 zł i dostajesz neta i sms jako bonus, a pozostałe 29 zł masz na dzwonienie (lub dodatkowe pakiety neta - zagraniczne). Za 19 zł masz 2 gb i nielimitowane sms i naturalnie o 10 zł mniej na rozmowy. Do 29zł dodają także darmo Pakiet darmowych rozmów i SMS do Play i pokrewnych sieci //Z25: smsy darmowe to cały czas, ale fakt są darmowe rozmowy do play, virgin mobile, mobile vikings i red bulla
Rekomendowane odpowiedzi