PiotrX77 Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Witam, zainstalowałem MiuiPolska v10.3.3.0 na Mi8 tel ma zablokowany BL widzę że nie ma możliwości aktualizacji automatycznie i tu moje pytanie. czy po ściągnięciu i aktualizacji z pliku zip telefon jest czyszczony do zera czy aktualizuje sięsam system i wszytsko jest po staremu wraz z danymi? z którego turtoriala powinienem skorzystać w moim przypadku? Dzięki
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 11 minut temu, PiotrX77 napisał: Witam, zainstalowałem MiuiPolska v10.3.3.0 na Mi8 tel ma zablokowany BL Nie ma szans byś miał zablokowany bootloader na miuipolska. Telefon po czymś takim pada. 12 minut temu, PiotrX77 napisał: czy po ściągnięciu i aktualizacji z pliku zip telefon jest czyszczony do zera czy aktualizuje sięsam system i wszytsko jest po staremu wraz z danymi? Aktualizuje się sam system. 1
PiotrX77 Opublikowano 13 Października 2019 Autor Opublikowano 13 Października 2019 hmmm a to to nie jest zaznaczone ze jest zablokowany?
PiotrX77 Opublikowano 13 Października 2019 Autor Opublikowano 13 Października 2019 oki to instaluję z pliku... i nie ma innej opcji żeby samo się instalowało na tym sofcie miuipolska ??" Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi