MarcinZm Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Witam, Czy aplikacja Xiaomi Home posiada funkcjonalność eksportu danych do pliku CSV lub jakiegokolwiek innego pliku tekstowego np. z dokładnością co 1 sekunda (choć jak będzie rzadziej to nie będzie tragedii)? Chodzi mi dokładnie o czujnik temperatury i wilgotności od Xiaomi. Chciałbym móc samemu przerobić dane do analizy. Nie mogę nigdzie doszukać się pełnych zrzutów z ekranu z aplikacji Xiaomi Home z wszystkimi jego funkcjonalnościami. Pozdrawiam Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
zook Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 W aplikacji na telefonie nic takiego nie znalazłem. Dane trzymane są w chmurze... więc może jest opcja żeby dostać się do chmury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinZm Posted October 6, 2019 Author Share Posted October 6, 2019 A jest znany Ci adres chmury? A czy mógłbyś wkleić zrzut z ekranu z menu Logs i settings? Moze tam jest jakis eksport Link to comment Share on other sites More sharing options...
zook Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Które dokładnie menu? Każde urzadzenie ma swoje logi i ustawienia. Sprawdzałem bramę. Jest tam tylko informacja o adresie MAC, IP... nie ma info o chmurze. Wejscie pod IP bramy przez przeglądarkę- brak strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts