MarcinZm Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Witam, Czy aplikacja Xiaomi Home posiada funkcjonalność eksportu danych do pliku CSV lub jakiegokolwiek innego pliku tekstowego np. z dokładnością co 1 sekunda (choć jak będzie rzadziej to nie będzie tragedii)? Chodzi mi dokładnie o czujnik temperatury i wilgotności od Xiaomi. Chciałbym móc samemu przerobić dane do analizy. Nie mogę nigdzie doszukać się pełnych zrzutów z ekranu z aplikacji Xiaomi Home z wszystkimi jego funkcjonalnościami. Pozdrawiam Marcin
zook Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 W aplikacji na telefonie nic takiego nie znalazłem. Dane trzymane są w chmurze... więc może jest opcja żeby dostać się do chmury.
MarcinZm Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 A jest znany Ci adres chmury? A czy mógłbyś wkleić zrzut z ekranu z menu Logs i settings? Moze tam jest jakis eksport
zook Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Które dokładnie menu? Każde urzadzenie ma swoje logi i ustawienia. Sprawdzałem bramę. Jest tam tylko informacja o adresie MAC, IP... nie ma info o chmurze. Wejscie pod IP bramy przez przeglądarkę- brak strony.
Recommended Posts