ptd.gns Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Czyli coś jest nie tak z modułem płatności po aktualizacjach do 11-tki.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek882 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Czyli coś jest nie tak z modułem płatności po aktualizacjach do 11-tki.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaU mnie działa tak samo dobrze jak na 10.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptd.gns Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 U mnie działa tak samo dobrze jak na 10.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaTo gdzie szukać powodu samoczynnej zmiany działaniaWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Skoro płatność przechodzi to dlaczego obwiniacie problem z NFC skoro działa jak należy? A może by tak przyglądnąć się aplikacji do obsługi płatności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptd.gns Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Płacę apką z ing w niej wszystkie powiadomienia mam włączone - tak jak wcześniej i nie ma potwierdzenia na ekranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts