Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam chce zainstalować nowy room do swojego tel redmi 2 i nie mogę sobie z tym poradzic wersja jaka chcę zainstalować to: MIUIPolska_HM2014811_5.2.6_v6-4.4.zip   dodam , że posiadam wersje 16,2,4,0/khjcnbk i nie wiem w ogole co to za wersja tel kupilem nowy, napisay polskie juz byly do wyboru. Wgralem ten pobrany plikz romem na karte sd uruchomilem te w trybie recovery dalem instal i nic. Prosze o pomoc

Edytowane przez tiesto84
Opublikowano

Tak zmieniem teraz tak jak napisałeś wskakuje nadal komunikat, żeby zmienić nazwę na update.zip coś takiego no alemam zmienioną. Karta sd ma byc czysta czy mogą być na niej inne pliki prucz roma ?

Opublikowano

Tak zmieniem teraz tak jak napisałeś wskakuje nadal komunikat, żeby zmienić nazwę na update.zip coś takiego no alemam zmienioną. Karta sd ma byc czysta czy mogą być na niej inne pliki prucz roma ?

Kolego zapraszam do instrukcji na MIUIPolska.pl bo widać nie masz pojęcia co robisz a to oznacza brak czytania instrukcji.

Wysłane z MI4

Opublikowano

Nie wiem co Ci radzić, ale taka rada ode mnie.

Sprawdź czy plik nazywa się "update.zip", a nie "update.zip.zip", ponieważ ".zip" jest rozszerzeniem skompresowanych plików, a nie częścią nazwy tego pliku ;)

Opublikowano (edytowane)

udało sie jeszcze raz poczytałem instrukjce, wrzucilem plik i ręcznie go wybrałem w programie updater,swoją drogą endriu miałeś rację plik byl nazwany uptade zip, ale jak dalem na jego właściwości i szczegóły to pokazywało uptade.zip.zip musiałem poprostu w nazwie zostawić tylko zip.

Edytowane przez tiesto84
Opublikowano

udało sie jeszcze raz poczytałem instrukjce, wrzucilem plik i ręcznie go wybrałem w programie updater,swoją drogą endriu miałeś rację plik byl nazwany uptade zip, ale jak dalem na jego właściwości i szczegóły to pokazywało uptade.zip.zip musiałem poprostu w nazwie zostawić tylko zip.

'update'

• Dodaj nową pozycję...