tiesto84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Witam chce zainstalować nowy room do swojego tel redmi 2 i nie mogę sobie z tym poradzic wersja jaka chcę zainstalować to: MIUIPolska_HM2014811_5.2.6_v6-4.4.zip dodam , że posiadam wersje 16,2,4,0/khjcnbk i nie wiem w ogole co to za wersja tel kupilem nowy, napisay polskie juz byly do wyboru. Wgralem ten pobrany plikz romem na karte sd uruchomilem te w trybie recovery dalem instal i nic. Prosze o pomoc Edytowane 9 Lutego 2015 przez tiesto84
X-SKLEP Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 a zmieniles nazwe pliku na update.zip? w recovery tylko taka nazwe pliku moze miec
tiesto84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 Tak zmieniem teraz tak jak napisałeś wskakuje nadal komunikat, żeby zmienić nazwę na update.zip coś takiego no alemam zmienioną. Karta sd ma byc czysta czy mogą być na niej inne pliki prucz roma ?
tiesto84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 tak jest w glownym a plik rozumiem że ma byc nie rozpakowany ?
Acid Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Tak zmieniem teraz tak jak napisałeś wskakuje nadal komunikat, żeby zmienić nazwę na update.zip coś takiego no alemam zmienioną. Karta sd ma byc czysta czy mogą być na niej inne pliki prucz roma ? Kolego zapraszam do instrukcji na MIUIPolska.pl bo widać nie masz pojęcia co robisz a to oznacza brak czytania instrukcji. Wysłane z MI4
tiesto84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 Czytalem instrukcje, jak bym mi sie udało to według niej zrobić to bym nie pytał
Acid Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Wrzuć rom na pamięć USB a nie kartę SD. Przecież Mirecovery nie umie czytać z SD... Wysłane z MI4
Endriu Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie wiem co Ci radzić, ale taka rada ode mnie. Sprawdź czy plik nazywa się "update.zip", a nie "update.zip.zip", ponieważ ".zip" jest rozszerzeniem skompresowanych plików, a nie częścią nazwy tego pliku
tiesto84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) udało sie jeszcze raz poczytałem instrukjce, wrzucilem plik i ręcznie go wybrałem w programie updater,swoją drogą endriu miałeś rację plik byl nazwany uptade zip, ale jak dalem na jego właściwości i szczegóły to pokazywało uptade.zip.zip musiałem poprostu w nazwie zostawić tylko zip. Edytowane 9 Lutego 2015 przez tiesto84
OutSideR Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 udało sie jeszcze raz poczytałem instrukjce, wrzucilem plik i ręcznie go wybrałem w programie updater,swoją drogą endriu miałeś rację plik byl nazwany uptade zip, ale jak dalem na jego właściwości i szczegóły to pokazywało uptade.zip.zip musiałem poprostu w nazwie zostawić tylko zip. 'update'
Acid Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Pogratulować Windowsom, że domyślnie ukrywają rozszerzenia... Wysłane z MI4
Rekomendowane odpowiedzi