dyzio Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Albo ja nie umiem tego obsługiwać albo jakiś defekt jest Po wrzuceniu ustrojstwa i kliknięciu w guziczek pyta się : sluchawki czy Mikey klikam mikey potem chce kliknąć np. 1 raz i to zamiast uruchamiać program znów się pyta sluchawki czy Mikey jak ustawię profil standardowy i kliknę to znów się pyta sluchawki czy Mikey itd. Edytowane 11 Lutego 2015 przez dyzio
darooll Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Właśnie też probuję to podłączyć i mam inny problem... w ogole nie symuluje przycisków (zasilania), nie działa ustawienie 1 kliknięcia bo zawsze przechwytuje je zdarzenie słuchawek.
ZduneX25 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Temat wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę temat, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
tomekow Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dopisuje się do Dyzia Mam to samo, tzn. po podłączeniu mikey pyta mnie czy podłączam mikey czy słuchawki, wybieram mikey i po konfiguracji dalej jak kliknę raz czy dwa, dalej mnie pyta czy to mikey czy słuchawki.
xBum Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja zauważyłem, że jak mikey za długo siedzi w gnieździe to nie reaguje na przyciśnięcie, ale wystarczy wyjąć i włożyć i działa jak należy.
Rekomendowane odpowiedzi