Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam na imię Rafał.Jako iż jestem nowy na forum chciałbym napisać DZIEŃ DOBRY wszystkim użytkownikom forum :) . Posiadam od końca września 2018 telefon Xiaomi Mi Max 3 w wersji global z 6 gb pamięci RAM i 128 gb pamięci ROM.Telefon pochodzi z dystrybucji UK . Ponieważ używam telefonu dosyć intensywnie i często po za domem chciałbym zakupić drugi powerbank lecz nie za bardzo znam się w tym temacie . Od ok 6 msc posiadam powerbank Xiaomi 20000 mah gen 2 QC 3.0 i jestem z niego bardzo zadowolony ale chciałbym zakupić drugi powerbank ponieważ zdarza się mi przebywać w miejscach bez prądu nawet kilka dni , więc chciałbym zapytać Was Drodzy Forumowicze jaki powerbank o pojemności od 20000 mah do 30000 mah moglibyście mi polecić do kwoty ok 150 zł . Z góry bardzo dziękuję za propozycie . Pozdrawiam . Rafał (doktor_kotwica) .

Opublikowano

Dziękuję Kolego @JamCiTo za odpowiedz . Wolałbym coś z kraju a najlepiej  z Allegro (mam pakiet smart więc dostawa do paczkomatu za 0 zł ).Nie wiem ale chyba coś nie tak z linkiem bo nie pokazuje konkretnego modelu powerbanka tylko listę do wyboru . Reinston 20000 mah za 99,99zł + wysyłka bez QC 3.0 a powerbank który posiadam czyli Xiaomi 20000 mah Gen 2 QC 3.0 w tej samej cenie ;)

Opublikowano

Dałem Ci specjalnie listę ;-)

Powerbank... Z tego się nie strzela... Byle parametry miał... I dlatego napisałem, że to co masz jest bardzo dobre ;-)

Opublikowano

Dzięki , ale bardziej mi chodziło o polecenie jakiegoś modelu z doświadczenia ;) . A że "Z tego się nie strzela ...  " są powebanki 50000 mah za 30 zł a są 5000 mah za 250 zł ... ;) . Ten powerbank Xioami co posiadam spisuje się super tylko myślałem że przez ok 6 msc coś ruszyło do przodu z technologią i może w tej cenie kupię coś jeszcze lepszego bo raczej nie chciałbym dwóch takich samych .