Akcesoria
6 topics in this forum
-
- 2 replies
- 1.2k views
Ktos cos sprawdzonego z allegro poleci? Jedno etui ma byc zamykane, z dosc wytrzymala klapka. Drugie normalne. Szklo dobrze aby zakrywalo caly przod. Te "5D" sa dobre? Wole kupic ze 3odrazu sobie na zapas.
Last reply by sprzetowiec90, -
- 5 replies
- 2.9k views
Witam.Mam na imię Rafał.Jako iż jestem nowy na forum chciałbym napisać DZIEŃ DOBRY wszystkim użytkownikom forum . Posiadam od końca września 2018 telefon Xiaomi Mi Max 3 w wersji global z 6 gb pamięci RAM i 128 gb pamięci ROM.Telefon pochodzi z dystrybucji UK . Ponieważ używam telefonu dosyć intensywnie i często po za domem chciałbym zakupić drugi powerbank lecz nie za bardzo znam się w tym temacie . Od ok 6 msc posiadam powerbank Xiaomi 20000 mah gen 2 QC 3.0 i jestem z niego bardzo zadowolony ale chciałbym zakupić drugi powerbank ponieważ zdarza się mi przebywać w miejscach bez prądu nawet kilka dni , więc chciałbym zapytać Was Drodzy Forumowicze jaki powerbank o pojem…
Last reply by Xymox4AD, -
- 1 follower
- 11 replies
- 4.2k views
Polecacie jakieś szkło hartowane? Kupował coś ktoś? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Last reply by zanziro, -
Czy ktoś z was korzysta z takiego etui? https://allegro.pl/oferta/etui-360-3w1-przod-tyl-xiaomi-mi-max-3-czarna-7822210343 Jak tak to jakie szkło do tego będzie pasowało?
Last reply by sergiusz_ra, -
- 2 followers
- 19 replies
- 3.4k views
Od kilku dni mam Nillkin Sparkle. Jeśli ktoś lubi ten typ - polecam. Wygląd bardzo przyzwoity, wykonanie też niezłe. Jest magnes, więc po otwarciu może wybudzać ekran. Cena ok 34zł Spoiler
Last reply by JamCiTo, -
- 0 replies
- 2k views
Dzień dobry, czy Mi Max 3 ma ten sam moduł aparatu co Redmi Note 5, jeśli chodzi o wymiary? Zastanawiam się nad zakupem szkła ochronnego na tę część telefonu właśnie [KLIK], a z najbliższych krewnych Maxa jest chyba RN5.
Last reply by grosz213,