Qees95 Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Witam, czy można podczas jazdy w m365 zmieniać tryb z eco na normalny ? Nie uszkodzi się nic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Na oryginalnym oprogramowaniu niemożliwe.Trzeba wygenerować dla m365 na https://m365.botox.bz ( Instant mode switch )Sprawdź najpierw wersje przy pomocy downG ze sklepu Google.Mocno polecam również wyłączenie kers - KERS min speed = 40 km/hbo przy zmianie normal na eco hulajnoga nagle zahamuje do prędkości eco, a zębów szkoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juniorek33 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 od samego początku zmieniam podczas jazdy tryby z eco na normalny i w drugą stronę i nigdy nic złego się nie stało. Hulajnoga nie zmienia w żadnym przypadku prędkości jeżeli jadę na tempomacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Zaskoczyłeś mnie.Jaki waszmość posiada FW na kontrolerze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juniorek33 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 ESC FW - 0152 BLE FW - 0081 BMS FW - 0126 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy45 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 W trakcie jazdy tryb można zmienić, ale z tego co wiem to i tak przełącza się na nowy dopiero po zatrzymaniu. Bez zatrzymania można zmienić na CFW i zapewne wtedy spowalnia jeśli kars jest włączony i zmienimy na ECO. Na OFW trzeba się zatrzymać aby tryb faktycznie się przełączył więc i nie ma kers co robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Czyli zmiana trybu w oryginalnym FW podczas jazdy to tylko zapalenie lampki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juniorek33 Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Tryb się normalnie zmienia podczas jazdy na oryginalnym FW, a nie tylko zapala lampka. Nie wiem jaki sens byłby w potrzebie zatrzymania się. Jak przełączam się w czasie jazdy z trybu eco na normalny to jadąc na tempomacie hulajnoga sama nie przyspieszy tylko muszę ruszyć raz manetką aby wyłączyć tempomat i potem ponownie ruszyć manetką aby przyspieszyć. Tak samo w drugą stronę - po zmianie z normalnego na eco hulajnoga nie zwolni dopóki nie wyłączę tempomatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMART HOME PL Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 7 godzin temu, juniorek33 napisał: Tryb się normalnie zmienia podczas jazdy na oryginalnym FW, a nie tylko zapala lampka. Nie wiem jaki sens byłby w potrzebie zatrzymania się. Jak przełączam się w czasie jazdy z trybu eco na normalny to jadąc na tempomacie hulajnoga sama nie przyspieszy tylko muszę ruszyć raz manetką aby wyłączyć tempomat i potem ponownie ruszyć manetką aby przyspieszyć. Tak samo w drugą stronę - po zmianie z normalnego na eco hulajnoga nie zwolni dopóki nie wyłączę tempomatu. dokładnie jest tak jak mówisz,ja mam zmieniony soft na 1.3.8 (zmieniłem tylko max prędkość) i również jest tak że podczas max prędkości np 30km/h zmienie sobie z normal na eko,jadąc na tempomacie nic się nie dzieję,muszę raz nacisnąć manetkę/hamulec i ponownie i ponownie wcisnąć żeby tryb się przełączył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts