Jump to content

Zmiana trybu

Qees95

Recommended Posts

Na oryginalnym oprogramowaniu niemożliwe.
Trzeba wygenerować dla m365 na https://m365.botox.bz ( Instant mode switch )
Sprawdź najpierw wersje przy pomocy downG ze sklepu Google.

Mocno polecam również wyłączenie kers - KERS min speed = 40 km/h
bo przy zmianie normal na eco hulajnoga nagle zahamuje do prędkości eco, a zębów szkoda.

W trakcie jazdy tryb można zmienić, ale z tego co wiem to i tak przełącza się na nowy dopiero po zatrzymaniu. Bez zatrzymania można zmienić na CFW i zapewne wtedy spowalnia jeśli kars jest włączony i zmienimy na ECO. Na OFW trzeba się zatrzymać aby tryb faktycznie się przełączył więc i nie ma kers co robić. 

Tryb się normalnie zmienia podczas jazdy na oryginalnym FW, a nie tylko zapala lampka. Nie wiem jaki sens byłby w potrzebie zatrzymania się. Jak przełączam się w czasie jazdy z trybu eco na normalny to jadąc na tempomacie hulajnoga sama nie przyspieszy tylko muszę ruszyć raz manetką aby wyłączyć tempomat i potem ponownie ruszyć manetką aby przyspieszyć. Tak samo w drugą stronę - po zmianie z normalnego na eco hulajnoga nie zwolni dopóki nie wyłączę tempomatu. 

7 godzin temu, juniorek33 napisał:

Tryb się normalnie zmienia podczas jazdy na oryginalnym FW, a nie tylko zapala lampka. Nie wiem jaki sens byłby w potrzebie zatrzymania się. Jak przełączam się w czasie jazdy z trybu eco na normalny to jadąc na tempomacie hulajnoga sama nie przyspieszy tylko muszę ruszyć raz manetką aby wyłączyć tempomat i potem ponownie ruszyć manetką aby przyspieszyć. Tak samo w drugą stronę - po zmianie z normalnego na eco hulajnoga nie zwolni dopóki nie wyłączę tempomatu. 

dokładnie jest tak jak mówisz,ja mam zmieniony soft na 1.3.8 (zmieniłem tylko max prędkość) i również jest tak że podczas max prędkości np 30km/h zmienie sobie z normal na eko,jadąc na tempomacie nic się nie dzieję,muszę raz nacisnąć manetkę/hamulec i ponownie i ponownie wcisnąć żeby tryb się przełączył.