martinee Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Czy ktoś może wie, co oznacza ikonka kłódki na górze podczas treningu pływania? Liczyło mi wszystko dobrze, ale podczas pływania opaska sama się w jakiś sposób zablokowała, pojawiła się ikonka kłódki na górze i w żaden sposób nie reagowała na dotyk, nie mogłam wyłączyć treningu. Z poziomu aplikacji też nie udało mi się tego naprawić, musiałam rozłączyć opaskę i sparować ponownie. Wiecie może co to za blokada i jak ją wyłączyć?
mszczepa Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Czy przypadkiem nie chodzi o to by trening sam w wodzie się nie wyłączył. Nie pamiętam jak wygląda ekran blokady, poza tym, że jest to raczej intuicyjne Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
frrancuz Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Kłódka jest w opcjach opaski. W ustawieniach - więcej - ustawienia - blokada ekranu. Wymaga przesuniecia najpierw w górę, aby odblokował się ekran. Kłódka oznacza aktywna tą opcję. 1
mrosi Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi