martinii Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Hmm. Mając TWRP jest to prosta sprawa: wrzucasz plik zip i flashujesz. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojted Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 No właśnie nie taka prosta. Mam twrp i tak właśnie wgrywam kolejne aktualizacje MIUI oraz Magiska. W zeszłym roku próbowałem parę razy coś sfleszować według instrukcji dotyczących danego romu z XDA ale kończyło się bootlopem. Dlatego bardzo proszę o wyjaśnienie mi jak to się dokładnie robi. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil94 Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 Witam. Odświeżę trochę temat. Chciałbym zapytać jak jest z wygrywaniem customow na mi 9t pro bo podobno bywa różnie. W sensie że są potem problemy z powrotem do stocka. Chciałbym zainstalować Pixel experience na andku 10 lub 11 - na oficjalnej stronie napisano żeby przed flashowaniem zaktualizować miui do najnowszej wersji dla swojego regionu ale nie bardzo rozumiem czy chodzi tu o wersję global czy nasze wersję miui polska? I jeszcze zastanawiam się czy wgranie globalna (android 10) na miui 12.5 (android 11) pójdzie gładko przez twrp czy trzeba jakiejś innej metody uzyc? Gdyby ktoś chciał się podzielić swoimi doświadczeniami to byłbym wdzięczny. Btw MIUI jest spoko i naprawdę mi się podoba ale strasznie brakuje mi intuicyjności, prostoty i przede wszystkim szybkości działania a miui w tych aspektach ...leży. Na moim poprzednim HTC u11 (snap 845) PE czy nawet stock to demon wydajności (może niekoniecznie w grach) i szybkości w porównaniu do miui na 9t pro. Porównując oba telefony side by side HTC wykonuje polecenia szybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts