wozmar Opublikowano 11 Lipca 2019 Opublikowano 11 Lipca 2019 Witam, Szukam aplikacji poczty od xiaomi. Na poprzednim telefonie miałem MIUI Polska i tam aplikacja wbudowana poczty bardzo mi odpowiadała. Niestety mam nowy telefon mi9 i na nim jest tylko Gmail, który kiepsko współpracuje z firmowym mailem. Czy wie ktoś skąd mogę pobrać aplikację poczty xiaomi? Ewentualnie czy macie jakieś sprawdzone inne aplikacje do obsługi poczty które moglibyście polecić? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Thomas_Anderson Opublikowano 11 Lipca 2019 Opublikowano 11 Lipca 2019 Poszukaj na apkmirrorPie is better with Mi6
Antyhaker Opublikowano 11 Lipca 2019 Opublikowano 11 Lipca 2019 https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-mail/ 1
iwonakalinaa Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Też potrzebuję i dziękuję za linka!
rock'n'rolla Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 BkueMail najlepsza apka do obsługi maiki, łącznie z Exchange.
Carburator Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) Polecam TypeApp. Używam już od kilku lat i jestem z niej bardzo zadowolony. Zawiera kalendarz i zadania oraz świetny filtr spamu. Zero problemów. Edit: TypeApp i BlueMail to dwie osobne, jednak bliźniacze aplikacje. Obie posiadają też wersję desktopową na PC i Mac, co jest ich dodatkową zaletą. Edytowane 27 Września 2019 przez Carburator
Rekomendowane odpowiedzi