wozmar Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Witam, Szukam aplikacji poczty od xiaomi. Na poprzednim telefonie miałem MIUI Polska i tam aplikacja wbudowana poczty bardzo mi odpowiadała. Niestety mam nowy telefon mi9 i na nim jest tylko Gmail, który kiepsko współpracuje z firmowym mailem. Czy wie ktoś skąd mogę pobrać aplikację poczty xiaomi? Ewentualnie czy macie jakieś sprawdzone inne aplikacje do obsługi poczty które moglibyście polecić? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Poszukaj na apkmirrorPie is better with Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-mail/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwonakalinaa Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Też potrzebuję i dziękuję za linka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 BkueMail najlepsza apka do obsługi maiki, łącznie z Exchange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carburator Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) Polecam TypeApp. Używam już od kilku lat i jestem z niej bardzo zadowolony. Zawiera kalendarz i zadania oraz świetny filtr spamu. Zero problemów. Edit: TypeApp i BlueMail to dwie osobne, jednak bliźniacze aplikacje. Obie posiadają też wersję desktopową na PC i Mac, co jest ich dodatkową zaletą. Edited September 27, 2019 by Carburator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts