Bar.Tek Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Witam. Nie wiem jak to ugryźć, ale już nie pierwszy raz mi się zdarzyło i nie tylko na telefonie Xiaomi ale na Oneplus też: Dzwoni do mnie ktoś z USA, oczywiście mam go w kontaktach wraz z numerem kierunkowym, a mi się wyświetla nieznajomy polski numer z kierunkowym +48 Własnie przed chwilą ktoś do mnie dzwonił i wyświetlił mi się numer z kierunkiem z Londynu więc odrzuciłem, po dwóch sekundach znów dzwoni i tym razem nieznany numer z kierunkowym z Polski. Odbieram a tam szwagier z USA ze swojego numeru dzwoni. O co chodzi? Znalazłem w necie podobny temat z 2007 roku i tam padła jedna z odpowiedzi: Cytat Myślę, że to wina FCT i obniżania kosztów połączeń międzynarodowych i puszczanie ich przez VoIP, przy kierowaniu ruchu przez takie dziadostwo jak poniżej może Ci się właśnie wyświetlać inny numer. Jakby co to od wielu lat w sieci Play, a obecnie sieć MV na nadajnikach Play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts