Skocz do zawartości

Skype - Zawieszenie Telefonu Podczas Wideorozmowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, problem sie pojawił (tak mi sie wydaje) po ost. aktualizacji. Sprostowania do nawiasu, chodzi o to ze starsza wersje miałem tylko godzinę po czym zaktualizowało sie do nowej. W czym rzecz, gdy rozmawiam z kimś przez video(na starszej wersji bład nie zdążył sie pojawić), to po różnych okresach czasu, czasem 30 minut, czasem 10, czasem godzina, gdy mam rozmówce na full ekranie to telefon sie zawiesza i po kilku minutach restartuje, gdy znów mam rozmówce w małym okienku jako w tle, skype działa dobrze i nic sie nie wiesza. Wie może ktoś na czym polega rozwiązanie tego problemu czy to przez telefon czy raczej aplikacje? :> 

Edytowane przez Bobson
Opublikowano

Nie bardzo wiem co jeszcze tutaj dopisać. Chciałbym sie jedynie dowiedzieć czy wina jest raczej po stronie telefonu ( czy można temu jakoś zaradzic) lub aplikacji. Być może ktoś już miał podobny problem i w jakiś sposób go rozwiazał. Problem tkwi w tym, że podczas video rozmowy na pełnym ekranie telefon sie zawiesza w różnych odstępach czasowych, a gdy videorozmowa jest prowadzona w okienku wszystko jest w porzadku.

Opublikowano (edytowane)

Na 5.1.30 to samo?

Szkoda ze nie mam z kim pogadać na Skype, bo bym sprawdził czy też występuje.u mnie ten problem

Edytowane przez avish
Opublikowano

Nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie, aczkolwiek do ver. 5.1.9 nadal tak było. Zainstaluje dziś najnowszą wersję i zobacze przy najbliższej okazji ^^

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...