PAN Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam mam taki problem gdy robię zdjęcia,zdjęcia nie zapisują się w folderze galeria.Z góry dziękuje za odpowiedz.
avish Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 A jest wgl folder "galeria"? Ja sądziłem ze koledze chodzi o aplikacje, że w niej nie ma zdjęć, albo że po zrobieniu nie ma jej w tym kółeczku w rogu w aplikacji aparat.
PAN Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 ,,bo zapisuja sie w /DCIM/Camera/" czy nie można tego jakoś zmienić przeszukałem wszystkie ustawienia i nic
redkontakt Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ale po co to zmieniać??? Jaki w tym sens??? Masz tylko pamięć telefonu i jeśli zdjęcia są poprawnie wyświetlane w galerii i innych aplikacjach to co tu zmieniać???
igoor1983 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ale po co to zmieniać??? Jaki w tym sens??? Masz tylko pamięć telefonu i jeśli zdjęcia są poprawnie wyświetlane w galerii i innych aplikacjach to co tu zmieniać??? Bo to jest tak właśnie jak człowiek całe życie na kompie miał Windows i wszystko sobie szufladkowal do swoich katalogów. Mi też chwile zajęło "przestawienie sie" Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka
Edek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja to napisałem ironicznie... Wciąż nie wiem o co mu chodzi, weź się domyśl.... przychodzi gosciu z nickiem "PAN" (dobrze, że nie KSIĄŻĘ albo PANICZ...)wpisuje ogolnikowy post i czeka na udzielenie wyczerpującej odpowiedzi...
Acid Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 ,,bo zapisuja sie w /DCIM/Camera/" czy nie można tego jakoś zmienić przeszukałem wszystkie ustawienia i nic Nie ma takiej możliwości. Wysłane z MI4
Rekomendowane odpowiedzi