dundee 6 Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Witam wszystkich! Od wersji 9.6.5, w której to pojawiły się nowe style dla AOD, mam problem z odblokowywaniem ekranu za pomocą odcisku palca i to niezależnie od tego, czy AOD jest włączone czy też nie (sprawdzone na dwóch telefonach). Dotknięcie ekranu w miejscu, gdzie wyświetlany jest symbol linii papilarnych nie powoduje żadnej reakcji ze strony telefonu. Dopiero wybudzenie telefonu przyciskiem zasilania lub dwukrotnym puknięciem w ekran, daje możliwość użycia odcisku palca w celu jego odblokowania. Link to post Share on other sites
bioly87 23 Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Mam to samo. Usunąłem wszystkie odciski i pin blokady, restart, ponownie dodałem pin i odciski i działało dopóki nie wyłączyłem "Pokaż ikonę odcisku palca" W sumie to nawet lepiej że najpierw trzeba wybudzić, bo bez trybu pocket mode telefon się już nie wybudza w kieszeni po kontakcie z nogą Link to post Share on other sites
bioly87 23 Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 U mnie czytnik nie działa na wygaszonym ekranie po włączeniu opcji "Pokaż animację" w Ustawienia > Ekran blokady > Gdy ekran jest wyłączony i przyjdzie powiadomienie Link to post Share on other sites
Recommended Posts