kyniokynio Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 W ostatnim czasie wszystkie serwisy zajmujące się technologiami obiegła informacja o przygotowywanym przez Xiaomi laptopie czy jak niektórzy go nazywają MiBooku. Na jednym z portali znalazłem również info że producent zaprzeczył jak na zdjęciach przedstawiajacym ich laptop wzorowany na MacBooku Air z logo MIUI to byłby ich sprzęt tylko ciekawi mnie że chodzi o to że będzie on inny czy nie będzie go wcale? Podzielcie się proszę waszymi informacjami i przemyśleniami na ten temat? Konfiguracja jaką się spekuluje wygląda rewelacyjnie: ekran ok 15" (mi osobiście bardziej by pasował 13") intel i7 16 GB RAM nie znalazłem info co do dysku czy SSD też? cena < 500 USD jakby się to potwierdziło to rewelacja 1
MAR1O Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Pomarzyć zawsze można. Fake z gizchina, plotka zdementowana przez Xiaomi.
igoor1983 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Heh taka konfiguracja za taką cenę Jaaaaasne. Jeżeli wyjdzie to biorę w ciemno, a miałem już nie zmieniać mojego Acera, bo komórka mi prawie w 100% zastąpiła komputer
Acid Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Bez jaj. Taki temat już jest i to w głównym dziale na forum Aktualności.Ten temat został zamknięty przez moderatora.Powód: dubelJeśli chciałbyć ponownie otworzyć wątek, napisz do moderatora lub administratora forum.
Recommended Posts