Vergiliusz Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Witam, prócz zwykłego czujnika ruchu mam też ten z serii Aquara ponieważ ma on czujnik światła i tu jest moje pytanie. Czy jest jakiś sposób by ustawić ilość lumenów przy których zapala się światło? Póki co, działa to z automatu.
canibalo Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 @Vergiliusz jest możliwość ale musisz mieć do tego Home Assistant.
Vergiliusz Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) @canibaloMam Xiaomi Home ale nie ma tam takiej opcji, przynajmniej ja nie widzę. Są tylko scenariusze do ustawienia, brak światła lub ruch, ruch lub brak w ciągu jakiegoś czasu. Takie opcje są u mnie Edytowane 10 Czerwca 2019 przez Vergiliusz
onlyoneme Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 33 minuty temu, Vergiliusz napisał: @canibaloMam Xiaomi Home ale nie ma tam takiej opcji, przynajmniej ja nie widzę. Są tylko scenariusze do ustawienia, brak światła lub ruch, ruch lub brak w ciągu jakiegoś czasu. Takie opcje są u mnie Home Assistant to odzielny pakiet. https://www.home-assistant.io/
Rekomendowane odpowiedzi